Dette kortet legges til side uten at noen snur det.
I tillegg til disse valgmulighetene kan spilleren trekke inntil tre kort fra bunken, så lenge det er kort igjen i bunken, før spilleren legger.
Noen lotto lørdag tidspunkt er imidlertid litt mer avanserte, og det er ikke alltid man husker reglene.Sum noteres ned, og nye runder spilles.Når alle spillere har lagt ut et kort fjernes rs lotteriet 2018 kortene fra spillet, og den som la ut sist spiller ut det første kortet i det neste stikket. Vrien ligger i det som skjer når en spiller ikke kan eller vil legge ut et kort.Eneste ankepunkt til samlingen er nok kvaliteten på kortstokkene, som kun består av den tradisjonelle pappen.De resterende kortene har slik verdi: Fire-syv: Fem poeng Åtte-konge: Ti poeng, to og Ess: 20 poeng, joker: 50 poeng.Kortene blandes, og hver av spillerne får syv kort som ikke skal vises til de andre spillerne.Neste runde får presidenten de to beste kortene fra den som ble boms, men presidenten gir to valgfrie kort til bomsen.Poenget med spillet er nå å sitte igjen med så lite poeng som mulig, helst minuspoeng.Legg kortene (fortsatt med billedsiden ned) slik at de ligger to og to sammen i 3 rader nedover.
Reglene rediger rediger kilde, i Uno må det være to eller flere spillere.
Hvis det stemmer at det ble jukset og at dette ble gjort på den måten det ble påstått, så må den som jukset ta inn hele bunken.
Bunken går ut når siste spiller har lagt ut kort, og sistemann legger ut kort til en ny runde.Spilleren til venstre for den som delte ut kortene, begynner.Dersom personen som ikke banket har minst dødvekt, har spilleren «under-cuttet» den andre, og han får da en fastsatt bonus på 25 poeng pluss differansen mellom hendene.I de neste rundene er det «bomsen altså personen som kommer sist i runden før, som begynner.Sik spiller dere: Hver spiller starter med tre kort på hånden og seks på bordet.

Jokere og toere går som jokere, og kan derfor brukes som et valgfritt kort.
Tobarnsmor: Derfor lar jeg sønnen min leke med lekepistoler (Boms og) President Spillet passer for tre-fem spillere, og man bruker hele kortstokken.